Regio Amsterdam

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Regiopartners
Amsterdam

Fris Woningmakelaars

Wij vergroten de kansen en verkleinen de risico’s bij woningtransacties. Dat doen we voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers in groot Amsterdam. Daarbij zorgen we ervoor dat het proces zo gemakkelijk mogelijk verloopt en bovendien als positief ervaren wordt. Op die manier weten we langdurige klantrelaties op te bouwen en vinden onze klanten het de moeite waard om hun positieve ervaring door te vertellen.

Met onze onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen verzekeren we onze opdrachtgevers van een strategische kennisvoorsprong in de koop- en huurwoningmarkt. Op basis van een unieke dataset leveren wij onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen aan particuliere-, publieke- en zakelijke klanten in de vastgoedmarkt.

Ons familiebedrijf bestaat inmiddels al bijna 100 jaar. En net als bij de gemiddelde Nederlandse familie vinden wij het echte contact erg belangrijk. Dat merk je zodra je kennis maakt met onze makelaars. Ze bieden een luisterend oor en komen met creatieve oplossingen, ook als het even tegenzit. Daarbij gaan ze uiteraard voor het beste resultaat. Kortom; Echte Mensen, Echte Resultaten.

Buitenveldertselaan 42
1081 AA Amsterdam

Fris Woningmakelaars

KNAP Makelaardij – Makelaar in Amsterdam – Certified Expat Broker – Partner in vastgoedbeleggingen is de makelaar in Groot Amsterdam die meer biedt. We zijn een integere partner in residentieel vastgoed. Voor expats, voor beleggers en voor particulieren die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Met onze kennis en ervaring creëren wij voor al onze relaties een solide basis. De trouwe klantenkring van ons kantoor is het bewijs van onze focus op resultaat en service.
KNAP is NVM-makelaar en voldoet derhalve aan de strenge opleidings- en kwaliteitseisen van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars.

Projecten in de
regio Amsterdam

Bonheur / Badhoevedorp

Brisk / Amsterdam

NDSM South Dock / Amsterdam

Ons woningmarkt magazine ontvangen?

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, de visie van vakinhoudelijke professionals op de laatste trends? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Kies uw regio

Menu