Makelaarschap

Regio-partner Veluwe Noord West

Regiopartner Veluwe Noord West

Makelaarschap

Het Makelaarschap: innovatief, ambitieus en professioneel. Iedere dag zijn zij bezig met de woningmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Hun werk is hun passie, dat brengen zij graag op jou over. Bij Makelaarschap krijg jij daarom een complete service. Ze zijn over alles op de hoogte van wat er speelt in de woningmarkt: van aankoop tot verkoop, van hypotheken tot verzekeringen.

In alles wat zij doen proef je de passie voor het vak. Zij doen er dan ook alles aan om de beste aan- of verkoop voor jou te regelen. De collega’s van Makelaarschap zijn oplossingsgericht, denken met jou mee en staan altijd voor je klaar, ook buiten kantooruren of in het weekend. De afgelopen jaren groeiden zij hard, overhandigden ze veel sleutels en passeerden prachtige woningen de revue. Met een team vol gemotiveerde en ambitieuze professionals, staan zij klaar om jouw woning ook toe te voegen aan ons portfolio. Kortom: Makelaarschap is dé plek waar jij moet zijn voor aan- of verkoop van een nieuwe woning.

Makelaarschap is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Zij verkopen jouw woning, kopen jouw woning aan, taxeren, geven gratis een waardebepaling en bieden je een onafhankelijk hypotheekadvies. Met andere woorden: bij Makelaarschap krijg jij alles wat je nodig hebt in de aan- of verkoop van jouw woning.

Ons woningmarkt magazine ontvangen?

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, de visie van vakinhoudelijke professionals op de laatste trends? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Kies uw regio

Menu