Fris Woningmakelaars & KNAP Makelaardij

Regio-partners Amsterdam

Fris Woningmakelaars - Het team

Fris Woningmakelaars

Fris Woningmakelaars vergroot de kansen en verkleint de risico’s bij woningtransacties. Dat doen zij voor zowel particulieren als professionele opdrachtgevers in groot Amsterdam. Daarbij zorgen zij ervoor dat het proces zo gemakkelijk mogelijk verloopt en bovendien als positief ervaren wordt. Op die manier weten zij langdurige klantrelaties op te bouwen en vinden hun klanten het de moeite waard om hun positieve ervaring door te vertellen.

Met onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen verzekeren zij hun opdrachtgevers van een strategische kennisvoorsprong in de koop- en huurwoningmarkt. Op basis van een unieke dataset leveren zij onderbouwde marktanalyses en doortastende adviezen aan particuliere-, publieke- en zakelijke klanten in de vastgoedmarkt.

Het familiebedrijf bestaat inmiddels al bijna 100 jaar. En net als bij de gemiddelde Nederlandse familie vinden zij het echte contact erg belangrijk. Dat merk je zodra je kennis maakt met de makelaars. Ze bieden een luisterend oor en komen met creatieve oplossingen, ook als het even tegenzit. Daarbij gaan ze uiteraard voor het beste resultaat. Kortom; Echte Mensen, Echte Resultaten.

Buitenveldertselaan 42

1081 AA  Amsterdam

KNAP Makelaardij

KNAP Makelaardij – Makelaar in Amsterdam – Certified Expat Broker – Partner in vastgoedbeleggingen is de makelaar in Groot Amsterdam die meer biedt. We zijn een integere partner in residentieel vastgoed. Voor expats, voor beleggers en voor particulieren die op zoek zijn naar hun droomhuis.

Met onze kennis en ervaring creëren wij voor al onze relaties een solide basis. De trouwe klantenkring van ons kantoor is het bewijs van onze focus op resultaat en service. KNAP is NVM-makelaar en voldoet derhalve aan de strenge opleidings- en kwaliteitseisen van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars.

Ons woningmarkt magazine ontvangen?

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, de visie van vakinhoudelijke professionals op de laatste trends? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Kies uw regio

Menu