Makelaardij OLAV

Regio-partner Eindhoven

Regiopartner Eindhoven

Team Makelaardij OLAV

Makelaardij OLAV

Makelaardij OLAV is een modern makelaarskantoor met een NVM vestiging in Heeze, Veghel en Eindhoven (makelaarskantoor Huibers) en behoort tot de top 40 van grootste makelaarskantoren van Nederland. Wij onderscheiden ons doordat we proactief aan de basis van ontwikkelingen staan.

Wij inventariseren permanent ons werkgebied naar nieuwe ontwikkelingslocaties. Hieruit ontstaat een wisselwerking tussen ontwikkelaars, aannemers en onze kantoren. Bij het in de verkoop nemen van een nieuwbouwproject van een nieuwe klant zorgen wij altijd voor reciprociteit, daarmee ontstaat de langdurige samenwerking.

Naast onze nieuwbouwportefeuille zijn wij ook actief in de bestaande bouw. Zowel voor verkoop, aankoop, taxaties én advisering kan er een beroep op ons gedaan worden. Dit geldt voor woningen én bedrijfsonroerend goed. We werken voor ontwikkelaars, aannemers, gemeenten, woningbouwcorporaties en particulieren. Wij zijn door onze brede dienstverlening dan ook voorzien van ontzettend veel wetenschap over de markt. Onze makelaars beschikken over jarenlange ervaring en hebben brede kennis die we graag inzetten om onze klanten van dienst te zijn.

Projecten in de
regio Eindhoven

Ons woningmarkt magazine ontvangen?

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, de visie van vakinhoudelijke professionals op de laatste trends? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Kies uw regio

Menu