Schieland Borsboom NVM Makelaars

Regio-partner Haaglanden

Regiopartner Haaglanden

Schieland Borsboom NVM Makelaars

Sinds de start in 1980 heeft Schieland Borsboom Makelaars alle ups en downs van de woningmarkt aan zich voorbij zien trekken. Door alle tijden heen hebben zij zichzelf steeds krachtiger gemaakt. Gedurfde marketing, hoge kwaliteit en het hoofd koel & het hart warm houden is wat hen karakteriseert. Met een groot team en vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam zijn zij één van de marktleiders in metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Sinds 2018 werken Schieland Borsboom Makelaars en DWE Nieuwbouw Makelaars samen. In korte tijd bleek deze samenwerking een perfecte match. Met als uitkomst klinkende resultaten vanuit de lokale expertise van Schieland Borsboom Makelaars en de bewezen succesvolle werkwijze van DWE Nieuwbouw Makelaars. Op dit moment hebben zij, samen met DWE Nieuwbouw Makelaars, zo’n 40-50 lopende projecten in de regio, variërend van pitch- tot verkoopstadium. Wilt u zelf ervaren wat deze combinatie voor uw project kan betekenen? Wij komen pitchen!

Nootdorpse Landingslaan 364

2496 TC  Den Haag

Ons woningmarkt magazine ontvangen?

Ben je geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt, de visie van vakinhoudelijke professionals op de laatste trends? Vraag dan ons gratis magazine aan.

Kies uw regio

Menu